Restaurangen

Restaurangen Hemsö fästning

Restaurangen stod färdig i Juni 2015

Restaurangen ligger i direkt anslutning till anläggningen och är belägen utanför utgången till berget.

Om du vill besöka  restaurangen men inte guidetur i berget, så är det bara att promenera dom ca 300 meter som det är från parkeringen, på vägen ner kan ni  uppleva vår utställning av tält, fordon, kanoner mm. Behöver ni ta bilen ner av någon anledning säg då bara till i entrén.

Restaurangen har alltid en ”dagens husman” på buffé varje dag, där ingår smör, bröd, dryck, sallads buffé, kaffe mm, om vädret tillåter så grillar vi till buffén på vår kolgrill.  Vi har givetvis ala carte meny om man vill ha något annat än det som erbjuds på buffén, den är den hittar ni på vår griffeltavla som är placerad på väggen när man kommer in i restaurangen, där finns det mesta som man kan önska sig en sommardag på semestern, allt från smörgåsar och sallader till förrätter varmrätter och desserts Vi har givetvis vegetariska alternativ, och det är bara att säga till om det finns någon allergi så grejar vi det.

Vi försöker att hålla vårt sortiment så lokalt och närproducerat som det bara går, ölen kommer från Hernö hantverksöl i Härnösand, vi erbjuder också världens bästa gin Hernö gin, och vår lokala Whiskey BOX mm mm.