konferenser

Konferens på Hemsö fästning

Hemsö fästning är ett bombsäkert besöksmål och mötesplats, för den som söker en plats som är utanför den ”klassiska” konferensramen men med samma förutsättningar. Här finns det plats för den stora konferensen eller det lilla mötet, i helt unik miljö som ni inte hittar på många platser i världen. Utanför den enorma anläggningen som ligger insprängd i berget har vi vår restaurang/konferenslokal.

Vi har i utrustningsväg, TV, HD Projektor, stor projektorduk, trådlös WI-FI, ljud och ljus kan bokas, Whiteboard, Blädderblock, pennor och konferens paket mm. Kontakta oss gärna om vad just ni behöver för att få en lyckad dag, så grejar vi det.

Vår restaurang stod färdig i Juni 2015, och har sedan dess varit nominerad till flera arkitektpriser

Lokalen har plats för max 100 personer sittande i teatersittning men bekvämt och avspänt ca 50-70 personer. Inne i berget brukar vi kunna arrangera grupprum i officersmässarna för grupparbeten mm.

Platser för att låta all information sjunka in har vi gott om.
Vi har ett team i restaurangen som ser till att ni inte behöver tänka på annat det ni är där för att göra.
Hos oss är all personal utbildade Hemsö fästning guider oavsett position i verksamheten.
Aktiviteter på anläggningen kan bokas i samband med besöket. Guidning i berget, Fångarna på fortet, Dryckes provning med vår egna sommelier Kikki Sefbom. Det är bara fantasin som sätter gränser. Tidsåtgång etc kommer vi överens om tillsammans med er.

Kontakta oss gärna för mer information eller en offert..

destinationhemso@gmail.com