Jobba här

Guider och Kockar se hit !!!!

Vi söker inför sommaren 2019 guider och restaurang personal.

Hemsö fästning är en anläggning från det kalla kriget som numera är ett museum. Under sommarmånaderna Juni-Juli-Augusti, har vi guidade turer varje hel och halv timme sammantaget 11 turer per dag, med första turen 1100 sista 1600.  Under höst,vinter,vår har vi öppet för grupper med med guidning, och konferenser mm. Varje guidetur tar ca 1,20 tim och leds av en av oss utbildad guide.

Guide jobbet innefattar att du guidar grupper av besökare, under en timme och ca tjugo minuter 1-3 turer om dagen, genom en plats som verkligen definierar uttrycket ”historiens vingslag”. Du möter människor från hela världen i ett högt och stimulerande tempo, med väldigt många leenden.

Om det här låter lockande fortsätt då att läsa.

Vi utbildar dig både i fakta och historia och guideteknik, samt vi pratar även mycket om det som ligger oss väldigt varmt om hjärtat dvs                          SERVICE, VÄRDSKAP, ATTITYD det är grundstenen i vår verksamhet och nyckeln till ett lyckat besök för våra gäster. Vi hoppas givetvis att du har med dig massor av detta redan när du kommer hit.

Guideutbildningen sker i grupp under ett flertal dagar i början av Juni. Språkkraven är god Svenska samt god Engelska, Tyska är ett stort plus. Körkort är mer eller mindre en nödvändighet då logistiken med bussar ut till ön inte är av den täta arten, många av våra anställda samåker ut till jobbet för att spara bensinpengar vilket är ett bra alternativ för många.

Arbetskläder står vi för med m/59 uniform och maten äter du i vår restaurang. Vill du veta mer om hur det är att jobba på en av Sveriges mest fascinerande platser och med ett team som slår allt, kontakta då oss med ett personligt brev och ett CV till destinationhemso@gmail.com

Vi söker även personal till vår nybyggda restaurang i sommar, då till största del Kockar och kassa personal under perioden Juni-slutet av Augusti.            Kontakta oss gärna vid frågor.