Hitta hit

 Hitta till oss på Hemsö fästning

https://www.google.se/maps/search/storråberget/@62.7065363,18.0046843,12z

Avtagsvägen från E4 till Hemsö ligger endast 10km norr om Härnösand i samhället Älandsbro,

Efter avtagsvägen är det endast ca 10 km kvar att köra till färjeläget, några referens punkter ni kan ha är, handelsträdgård på höger sida efter någon kilometer (Ulvvik),  järnvägsviadukt ovanför Svedje) ,golfbana på höger (Finsviksstrand), i den ordningen så är ni på rätt väg, och efter golfbanan så är det bara några minuter kvar till färjan.

Det är under sommaren många barn och djur på denna vägsträcka, så snälla håll hastigheten.

Färjan går varje hel och halvtimme från fastlandet, resan över tar ca 6 minuter. Färjan har kapacitet för ca ett 30 tal bilar och kan utan problem ta bussar, husbilar och husvagnar.
Om färjan blir fullastad och ni inte skulle få plats, så åker färjan över och lossar, vänder och kommer tillbaks och hämtar upp er.

Sommarens färjetider

Resan från färjan och upp till oss på berget tar ca 10-15 minuter beroende på trafik och är skyltat hela vägen.

Håll vänster när ni kör av färjan, efter ca 4 km så ser ni på höger sida två flaggstänger och en välkommen skylt, sväng höger in på grusvägen.

Fortsätt på grusvägen i ca 4 km, vi har mycket djurliv och eventuellt mötande trafik efter vägen så ta det lugnt med farten och titta istället efter skogens konung mm.

Det första ni ser när ni kommit fram är vår entre på höger sida med grindar och byggnader, fortsätt förbi och in på parkeringen, ställ bilen och promenera ner till oss. Om ni behöver av olika anledningar behöver bilen, ner till restaurangen för att lämna eller hämnat etc, säg då bara till oss så går det alldeles utmärkt att göra så.

Om ni har hund eller annat djur med er så innan ni överväger att lämna djuret i bilen så prata med oss så passar vi gärna er vän medans ni besöker oss nere i berget. På området och i restaurangen så får ni gärna ta med er djur, men dock inte ner i anläggningen pga allergier.