Bussarrangörer

Vi har många års erfarenhet av bussresor och grupper, service, värdskap och logistik är vår stora styrka vilket gör det tryggt för er som arrangör att boka ett besök hos oss.

Resan från centrala Härnösand till färjan tar ca en halvtimme, då har jag tagit till lite för eventuella trafikproblem efter vägen (20 minuter med bil och klar väg).

Färjan går varje hel och halvtimme från fastlandet, resan över tar ca 6 minuter. Färjan har kapacitet för ca ett 30 tal bilar och kan utan problem ta bussar.
Om färjan blir fullastad och ni inte skulle få plats, så åker färjan över och lossar, vänder och kommer tillbaks omedelbart och hämtar upp er. Tidtabell för färjan samt vägbeskrivning hittar ni under fliken hitta hit.


Resan från färjan och upp till oss på berget tar ca 10-15 minuter och är skyltat hela vägen. Håll vänster när ni kör av färjan, efter ca 4 km så ser ni på höger sida två flaggstänger och en välkommen skylt.

Fortsätt denna grusväg i ca 4 km, håll under färden ögonen öppna efter vilt då området har ett stort antal älgar som rör sig där, även små vilt håller sig efter vägen. Mötande trafik kommer ofta i grupper då de flesta som åker är på väg till samma färja, så när ni mött en räkna med att det kommer fler, det finns mötes fickor regelbundet efter vägen.När ni är framme hos oss så står vi och tar emot er och lotsar er till vår buss parkering som ligger i anslutning till toaletter (kan vara bra att veta).
Från avstigning så kan ni räkna med ca 1,45 timme guidning genom berget.
Guidningen avslutas vid restaurangen, om det behövs så lotsar vi bussen till parkeringen utanför restaurangen, avstånd mellan buss parkering
och restaurang ca 300 meter med vacker naturskön väg fylld med militärfordon och många intressanta och roliga saker att se.

Då vägen är lite ojämn så kan det vara besvärlig om man har problem att gå. Om det är någon enstaka besökare som har problem så skjutsar vi givetvis med våra fordon.
I lunchen som erbjuds i paketet ingår det smör, bröd, måltidsdryck, salladsbuffé,  varmrätt, kaffe kaka. Kontakta oss gärna om vilka var som erbjuds i matväg.

Priset för hela paketet under ordinarie sommar säsong 220kr ink moms och under lågsäsong 250kr ink moms per person .

Vi uppskattar om ni innan ankomst kan ta reda på eventuella matavvikelser, rullstol,rullator etc så att vi är redo när ni kommer.
Ring oss gärna på dagen om det blir eventuella ändringar i tidsschemat för er, tidigare eller senare vilket som.